top of page

הוראות הפעלה למכונת וופל בלגי

מצרכים

1. תערובת וופל בלגי- קנוי או בהכנה עצמית.

2. כלי מזיגה.

3. תרסיס שמן.

4. מקלות עבים.

5. תוספות: סירופ מייפל, שוקולד, סוכריות צבעוניות ועוד..

 

בטיחות

1. יש להניח את המכונה על משטח חזק ויציב.

2. אין להניח חפצים על המכונה ואין לכסותה.

3. יש להרחיק ילדים מסביבת המכונה.

4. יש להיזהר שלא לגעת במשטח החימום בזמן העבודה!

5. השתמש בשכל הישר למניעת תקלות.

 

הפעלה

1. חבר את המכונה לשקע החשמל.

2. הדלק את מתג החימום (המתג האדום)- נורה אדומה וירוקה ידלקו.

3. כוון את ווסת הטמפרטורה ל-250 מעלות.

4. המתן לכיבוי הנורה הירוקה- הטמפ' הגיע לרמה הרצויה.

5. שמן את משטח החימום התחתון והעליון בעזרת תרסיס שמן.

6. מזוג את התערובת לתבניות השקועות במשטח החימום, השתדל שלא לחרוג מהתבנית.

7. הנח את המקלות בתוך התערובת, בהתאם לסימון על משטח החימום.

8. סגור את משטח החימום העליון.

9. כוון את הטיימר ל-2 דק'.

10. לאחר 2 דק' הטיימר יצפצף ויש להרים את משטח החימום העליון.

11. הוצא בזהירות את מקלות הוופל בלגי, הוסף את התוספות ובתיאבון!

12. על מנת לייצר מנות נוספות חזור על ס' 5-11 (בכל הפעלה יש לשמן את משטחי החימום).

 

ניקוי

*אין לנקות במים זורמים.

1. כבה את מתג החימום (המתג האדום).

2. נתק את המכונה מהחשמל.

3. המתן לקירור מוחלט של המכונה.

4. רוקן את שאריות התערובת מהמכונה.

5. נקה את משטח החימום ואת צדדי המכונה בעזרת מטלית לחה, ללא סבון.

bottom of page